Cautare

1624 de rezultate pentru "marian cojoc" (3.07 secunde)
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun.
Tocmai de aceea, ieri, incepand cu ora 10:00, Borcea a discutat cu mai multi angajati ai clubului, printre care si Marian Albu, directorul general al echipei din Stefan cel Mare, Mircea Copaci, Ion Moldovan, Constantin Eftimescu, Constantin Danilescu, Cristi Tanase.
Firoiu va fi imprumutat Alt jucator care ar putea parasi echipa pregatita de Marian Bondrea este Mihnea Firoiu, juniorul urmand sa fie imprumutat pentru sase luni. ... Ii va prinde bine acest imprumut", a spus, pentru GdS, directorul sportiv Marian Zaharia.
Liga 1 le-a crescut valoarea Dan Nistor, Marian Pleasca si Alexandru Vlad sunt revelatiile gruparii gorjene, cota lor de piata crescand in ultimul an de peste zece ori. ... Si Marian Pleasca se poate lauda cu o crestere vertiginoasa, datorata in special debutului la nationala Romaniei.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
A contat mult ca voi lucra cu nea Marian Bondrea si cu Costica Valcea (Gheorghe Constantin, presedintele clubului - n.r.), care m-a ajutat foarte mult in perioada 1998-1999 si nu puteam sa-l refuz", a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii si juniori din Craiova.
Revenind la marele meci, arbitrat de Calin Miereanu, Craiova Maxima s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Ianca, golurile fiind marcate de Marian Bacu, Silvian Cristescu (2) si Gigi Ciurea, respectiv Nicu Achim.
Antrenor:Marian Rada. ... El a fost ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu • Marian Rada, inaintea meciului : Antrenorul Rapidului, Marian Rada, nu a uitat trecutul tulbure si i-a ironizat pe fostii oficiali de la Steaua, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica:
- Din anul 1980 am incercat sa le trimit in toata lumea pentru ca avem cu ce sa ne mandrim, insa abia recent am reusit sa fac acest lucru, a explicat Marian Neagu, directorul Muzeului Dunarii de Jos.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR.
Oul - Universul intr-o coaja (continuare) Povestea Oului de Pasti "Cand oamenii n-ar mai inrosi oua de Pasti, atunci lumea se va potopi" - credinta populara culeasa de marele etnolog si folclorist roman Simion Florea Marian si publicata in lucrarea Sarbatorile la Romani, aparuta in anul 1899 Desi astazi, asociem ouale rosii sarbatorii pascale - cea mai mare si mai importanta sarbatoare a tuturor crestinilor -, traditia oualor vopsite in culori este mult mai veche decat crestinismul.
Descinderi, in aceasta dimineata, la Primaria Sectorului 5, la Administratia Domeniului Public din acelasi sector, dar si la locuinta edilului Marian Vanghelie. ... Nu s-a gasit absolut nimic din ceea ce se cauta", a declarat avocatul lui Marian Vanghelie.
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2.000 si ceva de euro, dar dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator.
Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II. Ghiata Daniel, fiul omului de afaceri Marian Ghiata, a incetat din viata, joi noapte, in urma unui infarct.
Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție: ... Ar fi trebuit ca fie poziționat in fata la impactul cu copacii, a spus Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul National al Agentilor de Politie.
Marian Costache, presedintele Asociatiei HEM si unul dintre initiatorii programului N-avem sange, a fost prezent recent la Bucharest Running Marathon din Parcul Izvor. ... Brandul nostru e bine gandit si pe directia buna, ne-a spus Marian Costache.
Sambata, meciul nebun de la "Kosovo", FC Vaslui - Universitatea (3-3), a inceput bine pentru gazde, arbitrul Marian Salomir acordandu-le destul de repede un penalti, corect insa, dar zeita Fortuna n-a mai fost de partea moldovenilor si Bornescu s-a remarcat, intuind directia sutului slab al lui Croitoru.
Ziua cea mare pentru Marian Mexicanu si pentru partenera lui de viata. ... Avem imagini exclusive cu sotia lui Marian Mexicanu in rochie alba de mireasa.
- Marian Cleante, liderul actualului taraf, a fost, sa zicem, numitorul comun. ... Asa a luat nastere la vremea aceea, ceea ce se numea "Taraful Bucuresti" si care il avea ca si component pe Marian Cleante, cat si alti instrumentisti renumiti. Eu colaboram cu Marian Cleante ca solista vocala.
MARIAN de 25 de ani din Jud. ... Marian a fost condus la sediul Serviciului Furturi de Autovehicule in vederea continuarii cercetarilor si stabilirea intregii activitati infractionale.
google-analytics.com